Gelezen in de maand Overzicht

Gelezen in de maand juli 2023

In de maand juli heb ik helaas ook minder kunnen recenseren. Van een aantal bekende auteurs heb ik opnieuw een boek mogen recenseren. Maar ook deze maand heb ik boeken gelezen voor mij nog onbekende auteurs. Van alle boeken die ik heb mogen lezen heb ik genoten want het waren gruwelijk spannende, ontroerende of leerzame verhalen. Weten hoeveel sterren ik deze maand heb uitgedeeld? Scroll dan snel verder.

3,5 sterren => Saint Tropez van Kiki van Dijk, uitgegeven door Xander uitgevers.
4 sterren => Vrouwenmantel van Anita Kok, uitgegeven door Godijn Publishing.
4 sterren => IJskelder van Wilma Wuite, uitgegeven door Brave new Books. 
4,5 sterren => Paternoster van Luc Vos, uitgegeven door LetterRijn
4,5 sterren => De regels van het spel van Marijke Verhoeven, uitgegeven door De Crime Compagnie
4,5 sterren => Ticket zonder retour van Bettie Elias, uitgegeven door uitgeverij Houtekiet.
5 sterren => Het licht in jou en mij van Jacodine v/d Velde, uitgegeven door Clavis Young Adult.

Voor de Blogtour van Dutch Venture Publishing
4 sterren => Vrije slag van Suzanne Peters

Met dank aan de uitgeverijen / auteurs voor de recensie-exemplaren.