Gelezen in de maand Overzicht

Gelezen in maand december 2023

In december heb ik dit keer naast verschillende genres ook twee bundels mogen recenseren. Heerlijk zoveel variatie! Eind december ben ik begonnen in twee boeken; Wie adverteert een moord van Agatha Christie, die ik lees voor Christiechallenge georganiseerd door Uitgeverij Rainbow, en het andere is het kinderboek Hamley in de ruimte van Sandra J. Paul. De recensies hiervan komen dus online in januari 2024. Voor het eerst heb ik een Godijntje ontvangen om te recenseren. In dit Godijntje staat het verhaal Vrouwenwolf van Hay van den Muckhof. Dit is het laatste verhaal wat ik in 2023 heb gelezen. De recensie heb ik nog niet kunnen schrijven. Jullie hebben dus nog wat tegoed:-) In bijgaand overzicht deel ik hoeveel sterren ik in december heb uitgedeeld.

4 sterren => Magische Pad van Mel Hartman, uitgegeven door Hamley Books.
4 sterren => Verraad, een bundel met korte verhalen van verschillende auteurs, uitgegeven door uitgeverij LetterRijn.
4 sterren => Kinderspel van Wicher Ponne, uitgegeven door uitgeverij Keytree
4 sterren => Onheilspad van Vera van Beers, uitgegeven door De Crime Compagnie.
4 sterren => De kunst van gelukkig zijn van Valerie Vaes, uitgegeven door Hamley Books.
4,5 sterren => Modderfukker van Theo van Rijn, uitgegeven door uitgeverij LetterRijn.
5 sterren => Wie zonder zonde is van Emma Anna, uitgegeven door April Books.

Voor de Blogtour van Dutch Venture Publishing
4,5 sterren => Dromen in Rood van Jen Minkman.

Met dank aan de uitgeverijen / auteurs voor de recensie-exemplaren.