Gelezen in de maand Overzicht

Gelezen in de maand juni 2023

In de maand juni heb ik helaas wat minder kunnen recenseren. De boeken die ik las waren wel weer hele mooie, spannende, leerzame en bijzondere exemplaren. Ook dit keer heb ik kennis mogen maken met voor mij nog onbekende auteurs. Dit vind ik elke keer echt superleuk. Benieuwd hoeveel sterren ik deze maand heb uitgedeeld? Scroll dan snel verder.

2,5 sterren => Wij hebben een geheimpje van Mariska Noordeloos, uitgeverij Keytree.
4 sterren => Getrouwd met de cowboy van Kennedy Fox, uitgegeven door April Books.
4 sterren => Geheim van de cowboy van Kennedy Fox, uitgegeven door April Books.
5 sterren => De handlanger van Steve Cavanagh, uitgegeven door Luitingh Sijthoff.
5 sterren => Opa Goochel van Yvonne Deinert, uitgegeven door Uitgeverij Neckar.

Voor de Blogtours van Dutch Venture Publishing
4 sterren => De ROEP van de RAAF van Merci Ngeno en Jen Minkman
4,5 sterren => Zomerliefde in Mermaids Point van Sarah Bennett

Met dank aan de uitgeverijen / auteurs voor de recensie-exemplaren.