Oehoe even wat vertellen hoor

Oehoe, even wat vertellen hoor

Jeetje wat is het een tijd geleden dat ik een ‘Oehoe even wat vertellen hoor’ heb gepubliceerd!

Allereerst wil ik vertellen dat Boek2Musch de eerste winactie, met dank aan Uitgeverij Hamley Books, heeft mogen organiseren. Wie Boek2Musch volgt op de socials heeft de aankondiging van de winactie kunnen zien op TikTok, Twitter of in de besloten groep op FaceBook. Via Instagram van Boek2Musch kun je mee doen aan deze winactie! Welk boek te winnen valt? Het debuut Dokters, Diva’s en Driftbuien van Cynthia v/d Velde!
Op 24 juni aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt, hou hiervoor deze site in de gaten!

Dat ik af en toe naar een boekpresentatie ga hebben jullie hier al eerder kunnen lezen. Voor het eerst ben ik op 25 mei jl. naar het event ‘Avond van het spannende boek’ in Utrecht geweest. Ik vond het superleuk om uitgevers, auteurs en andere bloggers te ontmoeten! Een geslaagde avond, georganiseerd door Hebban, waar ik van heb genoten en zeker voor herhaling vatbaar is.
Wisten jullie dat Boek2Musch wekelijks via kabelkrant van RTV Tynaarlo het item ‘Deze week in Boek2Musch’ een boek onder de aandacht brengt? Deze kabelkrant is via het Ziggokanaal 49 en KPN kanaal 1318 te zien in Groningen, Drenthe en een deel van Friesland.

Voor de rest wil ik delen dat via de site altijd mijn recensies en het item Onder de aandacht worden gepubliceerd. Daarnaast soms andere leuke nieuwtjes maar ik maak ook veel gebruik van de Boek2Musch socials. Wil je niets missen dan kan ik je alleen aanraden mijn socials ook te volgen, je bent van harte welkom!