Oehoe even wat vertellen hoor

Nou eigenlijk wel eens weer de hoogste tijd om wat te vertellen!

Jullie hebben in het overzicht ‘Gelezen in de maand maart 2023’ en natuurlijk bij mijn gepubliceerde recensies in dezelfde maand voor het eerst mijn mening over het prentenboek ‘Oscar en Nina en de zwarte vogel’ kunnen lezen. Ik vond dit erg leuk om te doen. Hopelijk mag ik zoiets vaker gaan doen want het is zeker voor herhaling vatbaar!


Deze maand mag ik het kinderboek ‘Nep-echt’ van auteur en illustrator Hellen Bootsman recenseren dat zij in eigen beheer uitgeeft. Ik ga nog niets verklappen over het verhaal maar wil wel alvast de geweldige cover delen.


Momenteel lees ik de heftige en emotionele biografie ‘De regen kwam van binnen’ van Dennis Biesma. Hierover kun je aan het einde van deze maand meer lezen via het item ‘Onder de aandacht’.


Allemaal superleuke dingen waarvan sommige voor het eerst voor Boek2Musch. Zo ook de boekpresentatie Marja West en Anna Bontekoe. Moeder en dochter hebben samen de maffiathriller ‘Het zal nooit meer kaviaar zijn’ geschreven. Zij presenteerden hun prachtige boek, bij EM 2 Venue in Groningen, onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens deze gezellige middag was er ook de gelegenheid om even met de dames te kletsen en dat is natuurlijk ook op een foto vastgelegd (zie fotocollage). Uiteraard kunnen jullie mijn recensie over deze bijzonder thriller in april of begin mei op de site lezen.

Ik wens jullie weer veel leesplezier en tot de volgende ‘Oehoe’!