Oehoe even wat vertellen hoor

Oehoe, even wat vertellen hoor

De kabelkrant van RTV Tynaarlo, waar Boek2Musch sinds kort wekelijks een vaste pagina heeft, gebruikt voor al zijn berichten een vast sjabloon. Deze heb ik ook gebruikt om de pagina ‘Deze week in Boek2Musch’ te maken en ik heb daar het nieuwe logo van Boek2Musch natuurlijk aan toegevoegd. Ziet die er niet prachtig uit? Met dank aan Rieneke Speulman. De pagina is inmiddels gepubliceerd en een foto ervan zal ik aan dit item toevoegen.

Het nieuwe logo heb ik ook op mijn website en socials gepubliceerd. Maar misschien dat het musje die ik tot nu toe heb gebruikt ook nog weleens langskomt.

Pech overviel me wel in de afgelopen week want na een pijnlijke en vastzittende nekwervel dacht ik weer lekker in een boek te kunnen duiken. Maar helaas kreeg ik een bezoekje van Meneer Virus en ben ik goed ziek geweest 🙁

Hierdoor heb ik weinig gelezen deze maand. Gelukkig had ik al wel wat gelezen waarvan ik een recensie uit kon werken. Vandaar dat er toch nieuwe recensie op de site gepubliceerd kan worden. Afgelopen week hebben jullie de recensie van ‘En toen waren er nog maar….’ van Agatha Christie kunnen lezen. Volgende week hoop ik 2 recensies te kunnen publiceren en wat unboxings te maken. En hopelijk kan ik weer een boek lezen!

Fijne week met veel leesplezier en tot snel!