Oehoe even wat vertellen hoor

Oehoe, even wat vertellen hoor

Vorige week deelde ik met jullie dat ik een wekelijkse boekenitem via de kabelkrant van RTV Tynaarlo mag publiceren! En dat ik die zou gaan starten met een prentenboek van Natalie Quintart met illustraties van de in het Noorden wonende Myriam Berenschot. Helaas had ik voor dat bericht nog niet alles klaar. Deze houden jullie nog even tegoed!
Inmiddels is het eerste item ‘Deze week in Boek2Musch’ verschenen via de kabelkrant. Natuurlijk maak ik ook van elk item wat gepubliceerd wordt een bericht voor mijn socials want RTV Tynaarlo is alleen in Drenthe, Groningen en in een deel van Friesland via Ziggkanaal 49 te zien.

Door een pijnlijke en vastzittende nekwervel heb ik in de afgelopen periode minder kunnen lezen. Vandaar dat in de afgelopen week alleen de recensie voor de blogtour van Dutch Venture Publishing online is verschenen. Die hebben jullie vast gezien. Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter en lukt het lezen weer🤗 Het eerste boek ‘En toen waren er nog maar…’ van Agatha Christie is uit en ben ik begonnen in een nieuw verhaal, een roman dit keer.

Fijne week met veel leesplezier en tot snel!