Oehoe even wat vertellen hoor

Oehoe, even wat vertellen hoor

Begin van de week zijn er 2 recensies online verschenen, ik hoop dat jullie ze met plezier hebben gelezen. Deze week heb ik niet zoveel kunnen lezen, helaas. Ik word namelijk geplaagd door pijn in mijn nek en in mijn keel, echt balen dus. Gelukkig heb ik het eerste boek ‘Mijn wereld, mijn hart’ die ik mag lezen voor de blogtour bij Dutch Venture Publishing bijna uit. Dus die recensie hoop ik zo snel mogelijk te kunnen schrijven.

Aankomende week volgt er nog een unboxing op TikTok en Instagram van een prentenboek van Natalie Quintart met illustraties van de in het Noorden wonende Myriam Berenschot. Het prentenboek ga ik recenseren en mijn recensie komt natuurlijk op de site te staan. 
Superleuk is dat, ik met het prentenboek, mijn wekelijkse boekenitem via de kabelkrant Tynaarlo mag gaan starten. Natuurlijk ga ik dit ook delen! Ik hoop dat jullie dan allemaal een kijkje nemen op Ziggokanaal 49. Ik zal er ook een filmpje van maken voor TikTok aangezien niet iedereen de regionale kabelkrant kan bekijken.

Fijne week met veel leesplezier en tot snel!