Oehoe even wat vertellen hoor

Oehoe, even wat vertellen hoor

Wie mij volgt heeft gezien dat de recensies van de boeken ‘Naar het licht’ van Nina Verheij en ‘Verzekerde toekomst’ van Anya v/d Gracht inmiddels online staan. Ook het artikel van het maandelijkse item ‘Onder de aandacht’ is net gepubliceerd!
Naast dat ik ‘Monddood’ van Niels Landstra aan het lezen ben (bijna uit), ben ik ook begonnen in de thriller ‘Zonder genade’ van Sterre Carron. Voor de komende dagen staat het lezen van deze twee verhalen en het schrijven van de recensies in de planning!
In de afgelopen week zijn er verschillende pakketjes bezorgd, ik word daar toch altijd zo blij van. Wat er in pakketjes zat? Boeken natuurlijk 🙂 Welke? Dat deel ik graag via mijn TikTokfilmpjes. Neem je ook een kijkje?

Fijne week met veel leesplezier en tot snel!