Gelezen in de maand Overzicht

Gelezen in de maand november 2022

Deze maand heb ik minder boeken gelezen dan dat ik van plan was. De true crimestory ‘Onze moeder was een seriemoordenaar’ van Gregg Olsen die ik mocht recenseren voor de blogtour van Uitgeverij Lind & Co hakte er af toe zo heftig in dat ik op dat moment niet verder kon lezen. Toch heb ik dit verhaal 4 sterren gegeven. Waarom? Zulke gruwelijke true crimestories moeten worden verteld want we mogen onze ogen er niet voor sluiten!

3,5 sterren => Bruiloft in de B&B van Kaat de Kock, uitgegeven door Hamley Books.
4,5 sterren => Wat ik niet deed van Johnny Bolle, uitgegeven door LetterRijn.

Voor de Blogtour van Dutch Venture Publishing:
5 sterren => Een vleugje kaneel van Olivia Hill.

Dank aan de uitgeverijen / auteurs voor de recensie-exemplaren!