De Week van

De week van …..

In de aankondiging over ‘De week van…..’ hebben jullie kunnen lezen dat ik dit keer gekozen heb voor een feelgoodserie. Een serie die ik al een tijdje in mijn bezit heb, maar nog niet aan toe was gekomen om deze te lezen en te recenseren. De sociale media berichten van Jacodine van de Velde over dat er een nieuwe feelgood in januari van haar uit zou komen, was voor mij de aanleiding om ‘De week vol feelgoods van Jacodine van de Velde’ te gaan organiseren. Ik heb contact gezocht met Jacodine en zij was gelijk enthousiast! Spontaan nodigde ze mij uit voor een bijeenkomst die ze voor een aantal boekbloggers gaat organiseren. Hierover van de week meer.

Deze week kunnen jullie mijn recensies over alle feelgoodboeken van Jacodine lezen, de kort en krachtig antwoorden video’s, volgt er een interview en…… Dat is nog een verrassing:-)