Recensie Roman Serie

Nacht met de cowboy van Kennedy Fox, uitgegeven door April Books

Cover
Het is een donkergroene zwartachtige cover met de titel in het wit. Door de toegevoegde cowboylaarzen op z’n kop waar een stukje van de onderbenen van een vrouw te zien zijn wekt bij mij een grinnik op. Ik vind het grappig bedacht.

Het verhaal
Na een onenightstand met Katarina is Braxton niet blij wanneer hij verneemt dat uitgerekend zij het bed en breakfast van de Circle B Ranch waar hij werkt, gaat voorzien van nieuwe gluten-, suikervrije en biologische baksels. Ze heeft hem namelijk weggestuurd en verder niet meer naar hem omgekeken. Hij besluit haar een koekje van eigen deeg te geven en kraakt al haar baksels af. Arrogant weet Kat ook nog te zeggen dat hun nacht niets voor heeft gesteld. Hiermee raakt ze Braxtons ego behoorlijk en die wil maar een ding….. Het tegendeel bewijzen!

Mijn mening
Na het openen van het pakketje met het boek ‘Nacht met de cowboy’ ben ik enigszins verrast. Het is nogal een dunnetje…. Het blijkt dan ook een voorproefje van de serie ‘Circle B Ranch’ te zijn.

Het verhaal is vlot leesbaar en ook leuk om te lezen. Ik moet af en toe dan ook erg lachen over wat voor narigheid Kat en Braxton uithalen om elkaar alleen maar dwars zitten. De onderhuidse spanning is dan ook goed voelbaar! Dit alleen maar omdat ze beiden niet willen toegeven dat ze elkaar eigenlijk superleuk vinden. Zouden ze dat vol kunnen houden? Daar kom je alleen maar achter wanneer je een ‘Nacht met een cowboy’ leest:-)

Wel vind ik het verhaal kort en had van mij zeker langer mogen zijn. Ik kijk dan ook uit naar het volgende deel in deze Circle B Ranch serie!‘

Nacht met een cowboy’ van Kennedy Fox krijgt van mij 3 Sterren.