Onder de aandacht

Onder de aandacht en een oproepje

Onder de aandacht’ november 2022
Superleuk was het bezoek aan de signeersessie van Susan Muskee in de stad Groningen. In het gesprek gaf Susan aan dat er een nieuwe E-book serie aan zou komen. Vol trots heeft Susan afgelopen week laten weten dat alle 4e delen van ‘Het Magnoliahof’, door uitgeverij Loft Publishing in een keer zijn uitgebracht. Dit betekent dat het item ‘Onder de aandacht’ voor november 2022 komt te vervallen. Mijn planning was namelijk om in november, in genoemd item, aandacht te schenken aan een aantal van Susan haar boeken. Helaas is dit voor nu te kort dag. Ik kijk er erg naar uit om deze verhalen van Susan haar hand te lezen en ga er vanuit dat dit in het voorjaar van 2023 gaat lukken.

Oproepje
In ‘Onder de aandacht’ van december 2022 (deze zal worden geplaatst voor de feestdagen) wil ik verhalen opnemen die zich tijdens de kerst afspelen. Wie weet er een gave spannende thriller, feelgood, YA, kinderboek, jeugdboek of …. ?
Mail de titel en de naam van de auteur naar info@boek2musch.nl en misschien lees ik jouw aangedragen boek wel! In totaal zal ik drie boeken uitkiezen waaraan ik dan aandacht zal gaan besteden. Waarom drie zul je nu misschien denken, ik moet ook voor die tijd aan kunnen schaffen en lezen natuurlijk:-)