Recensie Roman Serie

Geheim van de cowboy van Kennedy Fox, uitgegeven door April Books

Cover
De serie Circle B Ranch heeft een herkenbare cover. Witte letters voor de titel van het boek en naam van de serie en auteur. Daarnaast staan onderaan de cover de witte cowboylaarzen op z’n kop waar een stukje van de onderbenen van een vrouw te zien zijn. De cover is dit keer in een mooie groene kleur.

Het verhaal
Diesel is het alleen zijn beu. Hij wil zich settelen en net zoals zijn beste vriend Riley een gezinnetje gaan stichten. Maar Diesel zijn reputatie doet hem daarbij de das om. Hij staat namelijk bekend dat hij alleen maar onenightstands heeft. Hij is al jaren gek op een hele leuke meid maar die ziet hem niet staan. Daarnaast heeft haar broer hem duidelijk laten weten dat zijn zusje verboden terrein voor hem is.

Rowan haar hart is gebroken, door haar vreemdgaande ex. Ze is dan ook wel even klaar met mannen en gaat weer thuis wonen. Daar wordt ze geconfronteerd met een man die onder haar huid kruipt! En laat dit nu net de beste vriend van haar broer zijn…..Ze probeert de vonken die ze voelt wanneer hij in de buurt is te negeren maar Diesel geeft niet op! Dan wordt Diesel door zijn verleden ingehaald en de prille liefde tussen Rowan en hem wordt hierdoor verstoord. Het ene geheim leidt tot een andere en voordat ze het beseffen speelt er zoveel waardoor hun verboden liefde ontmaskerd kan worden…..

Mijn mening
‘Geheim van de cowboy’ is een heerlijke feelgood die door de schrijfstijl van Kennedy Fox vlot weg leest. De onderhuidse spanning tussen Diesel en Riley wordt steeds voelbaarder naar mate het duidelijker wordt dat Rowan en Diesel een stel zijn. Ook de vonken tussen Rowan en Diesel spatten bijna van het papier af.

Diesel vind ik een stoer en krachtig personage en hij neemt in bepaalde situaties zijn verantwoordelijkheid. Hij is daarnaast op verschillende vlakken een doorzetter. Ik hou daar wel van.

Rowan haar afhoudende houding snap ik zeker na haar vreemdgaande ex. Daarnaast heeft ze Diesel natuurlijk eigenlijk meer als een broer gezien maar gelukkig weet hij haar ogen te openen. En ontstaat er een mooie liefde, totdat …..

‘Geheim van de cowboy’ is een romantisch en stoer verhaal waarin spicy momenten niet ontbreken. Ondanks dat verschillende situaties voorspelbaar zijn heb ik dit boek graag gelezen. Stiekem kijk ik dan al uit naar het volgende deel in deze serie!

‘Geheim van de cowboy’ krijgt van mij 4 Sterren.