Oehoe even wat vertellen hoor

Oehoe, even wat vertellen hoor

Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik 6 boeken gelezen in januari waarvan ik het boek ‘Monddood’ op de valreep van de januari dichtsloeg. En o wat een bijzonder verhaal is dat zeg! De recensie is inmiddels klaar en wordt morgen online gezet. Een ander boek dat ik nog in januari uitgelezen heb is ‘Zonder genade’, het negentiende deel in de Rani Diaz thrillerserie geschreven door Sterre Carron. De recensie ervan hebben jullie waarschijnlijk al wel langs zien komen. 

Iets anders wat ik onder de aandacht wil brengen is dat afgelopen week de boekpresentatie was van de tweede thriller ‘Een lege plek’ geschreven door de dames Sophie Fraza en Ester Ankoné, het schrijversduo dat achter het pseudoniem Sophie Wester zit. Hun thrillerdebuut ‘Moordende hitte’ heb ik ook gelezen en was blij verrast dat ik onverwachts hun tweede thriller ‘Een lege plek’ in de brievenbus vond. Het boek heb ik inmiddels uit, dus die recensie komt aankomende week ook online. Welk boek ik nu ga lezen? Daar ben ik op dit moment nog niet uit maar dat dit vast weer een leuk verhaal gaat worden daar twijfel ik niet aan! 

Daarnaast heb ik nog een erg leuk gesprek gehad met het in het Noorden wonende auteur en over een aantal ideetjes gesproken. Ook kreeg ik nog een aantal suggesties waar ik wat mee kan. Superfijn wanneer zulke dingen spontaan ontstaan! 

Fijne week met veel leesplezier en tot snel!