Signeersessie

Signeersessie Susan Muskee

Susan Muskee liet via haar socials weten dat ze voor een Signeersessie naar Groningen zou komen. Toen ik het las heb ik gelijk de datum genoteerd! Ik heb al eerder kennis mogen maken met de verhalen van Susan haar hand en ik ben enthousiast. Dit komt namelijk omdat ik de feelgoodserie Liefde, natuurlijk, dat uit vier delen bestaat, mocht recenseren. Ik kan me nog herinneren dat ik de verhalen over Cleo, Kim, Abbigail en Sophie met veel plezier heb gelezen. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar Susan haar nieuwe boek ‘Nooit meer hetzelfde’! En wat is dan leuker wanneer de auteur in Groningen komt voor een signeersessie, om er naar toe te gaan.

Vanmiddag was het dan zover. Ik ben best een beetje zenuwachtig want het is voor mij de eerste keer dat ik naar een signeersessie van een auteur ga. Die zenuwen waren nergens voor nodig want voor dat ik het doorhad zaten we gezellig aan de klets! Voor Susan is natuurlijk wel duidelijk welk boek de bezoekers aan de signeersessies gaan lezen maar wat leest Susan zelf op het moment nu eigenlijk? Ze vertelde mij enthousiast dat ze ‘Zeg maar Agaath’ geschreven door Margot Ros en Jeroen Kleijne met plezier aan het lezen is. Het is een verhaal in de stijl van Hendrik Groen.

Tijdens ons gesprek vertelt ze ook nog dat er binnenkort een nieuw boek (e-book only) uitkomt. Ik haak daar gelijk op aan en vraag of ze het leuk vindt wanneer ik aandacht besteed een aantal van haar boeken, inclusief het nieuwe verhaal. Dit in het item ‘Onder de aandacht’ ongeveer eind november. De glimlach op haar gezicht zegt voldoende……. Dan wordt het echt de hoogste tijd dat ik plaats maak voor een andere liefhebber van Susan haar werk. Maar niet voordat ik een gesigneerd exemplaar van ‘Nooit meer hetzelfde’ in mijn handen heb!